Bekijk vacatures

Recruitmentbureau in de logistiek krijgt goede reviews

Goede google reviews voor recruitmentbureau Logistics United

Jij maakt ons blij!

We kunnen niet omschrijven hoe vrolijk we worden als we de melding binnen krijgen van een nieuwe review. Alsof je vader of moeder je het ‘knikje’ geeft dat je iets goeds hebt gedaan. We willen al onze volgers en ambassadeurs dan ook hartelijk bedanken voor hun reviews! Een klein gebaar maar voor ons een enorme impact. We zijn hier blij mee!

Team logistics United Rotterdam

Je kent het wel als je een vakantie aan het boeken bent. Alle advertenties zien er uit HELEMAAL TOP uit. Je ziet door het bomen het bos niet meer en alles wat je wilt is die bevestiging waarin anderen aangeven dat dit een toplocatie is. Dat het eten goed is, het strand dichtbij en dat er veel activiteiten in de buurt zijn waar je naar toe kan gaan. En er mag door iedereen gezegd worden dat alle accomodaties schoon en netjes zijn. Dit geeft ons dan het vertrouwen om te boeken, toch?

Nou, dit stukje vertrouwen krijgen onze website bezoekers ook als ze reviews zien van anderen. Als wij ons werk goed doen, jou een goede uitdaging bezorgen, transparant blijven, geen valse beloftes doen, tijd in jou investeren en ook daadwerkelijk waarde kunnen toevoegen tijdens onze gesprekken. Dan hebben we ons best gedaan om jouw Google review in ontvangst te nemen. Het is dan aan jou om ons een review te geven 😛

Wat kan een review voor jouw logistieke bedrijf betekenen?

  1. Informatie en Transparantie: Reviews geven werkzoekenden waardevolle informatie over jullie diensten en het bedrijf. Ze bieden inzicht in jullie werkgeverschap, jullie prestaties en de werksfeer die anderen ervaren, waardoor zij beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen. Je maakt meer kans dat ze sneller ingaan op een van jullie vacatures.
  2. Vertrouwen en Gelijkmaking: Positieve reviews helpen het vertrouwen van potentiële kandidaten op te bouwen, terwijl negatieve reviews logistieke bedrijven de kans geven om eventuele problemen aan te pakken en te laten zien hoe ze met feedback omgaan. Dit helpt bij het creëren van een eerlijke en gelijkwaardige marktplaats.
  3. Zichtbaarheid en Reputatie: Logistieke bedrijven met veel positieve reviews hebben vaak een hogere zichtbaarheid en een betere reputatie online. Dit kan leiden tot meer kandidaten en klanten en een grotere naamsbekendheid.
  4. Klantbetrokkenheid en Feedback: Reviews moedigen kandidaten aan om betrokken te zijn bij het bedrijf en hun mening te delen. Bedrijven kunnen deze feedback gebruiken om hun employerbranding of diensten te verbeteren, klantenservice te optimaliseren en aan de verwachtingen van hun doelgroep te voldoen.
  5. Concurrentievoordeel: Door positieve reviews te verzamelen en te tonen, kunnen logistieke bedrijven zich onderscheiden van hun concurrenten en zichzelf positioneren als een betrouwbare keuze voor kandidaten.

 

Geef jij wel wel eens reviews?

Wij adviseren iedereen om vaker reviews uit te delen. Je draagt namelijk direct bij aan de verbetering van een bedrijf. Daarnaast is iedereen er dus bij gebaat om te lezen wat de ervaringen van anderen zijn om zelf goede keuzes te maken. Vooral als het gaat om bedrijven in de logistiek. Denk aan bedrijven als expediteurs, productiebedrijven, shipping / maritime en meer. Wil je als bedrijf meer met reviews doen? Ben je op zoek naar meer binding met nieuwe potentiële medewerkers? Wij helpen je hier graag bij. Weten wat voor jouw organisatie kunnen betekenen? Dat lees je hier: Logistics United recruitment marketing 

Heb je een fijne ervaring met ons gehad? Of juist niet? We zien je review graag tegemoet 🙂

Laat hier je review achter

Google reviews logistics united recruitment
Goede reviews voor recruitmentbureau

Kan ik je helpen?

Wij vertellen je graag alles over onze diensten. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken!