Bekijk vacatures

Recruitment online marketing

Online marketing voor logistiek

Logistics United BV is een gespecialiseerd bemiddelingsbureau in de logistiek. Naast het bemiddelen van nieuwe medewerkers, helpen wij bedrijven ook bij het opzetten van online marketing campagnes waarbij we meer zichtbaarheid creëren voor de vacatures en organisaties.

De juiste doelgroep en gewenste resultaten

Onze online marketing campagnes zijn gericht op specifieke doelgroepen op verschillende social media kanalen. We maken gebruik van onze eigen systemen en jarenlange ervaring om de juiste doelgroep te bereiken en de gewenste resultaten te behalen. Omdat we zelf werkzaam zijn geweest in de logistiek spreken we dezelfde taal als de doelgroep. We voelen goed aan wat hen interesseert en waar ze enthousiast van worden. Met onze kennis maken we makkelijk gebruik van de  juiste termen en vaktaal. Dit werkt! 

Wat kunnen we voor u betekenen?

We helpen u bij het bepalen van uw online marketingdoelstellingen. We ontwikkelen een doelgroepanalyse om de juiste doelgroep te identificeren. We creëren effectieve content voor uw campagnes. We voeren uw campagnes uit en monitoren de resultaten.

Opdrachten waar we voor
worden ingezet zijn:

Meer zichtbaarheid genereren. Meer leads genereren. Dit zijn bezoekers naar uw website of sollicitanten voor uw vacatures. Schrijven van pakkende vacatures met de daarbij horende content en contentplanning.

 

Waarom Logistics United BV?

We hebben jarenlange ervaring in de logistiek en online marketing. We werken met eigen systemen die speciaal zijn ontwikkeld voor de logistiek. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in online marketing

Ook een succesvolle marketing campagne?

Wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen bij het opzetten van een succesvolle online marketing campagne? Neem dan contact met ons op!

Overige diensten

Werving & selectie

Executive search

Detachering

Interim en projecten

Trainingen logistiek