Bekijk vacatures

locatie

barendrecht

In het schitterende Barendrecht zitten we met ons kantoor aan de Stockholm 16. Onze straat zit vol met Zweedse invloeden en er is altijd wat te beleven. We zitten namelijk tegenover de IKEA Barendrecht waar dagelijks honderden mensen naartoe komen en de Zweedse balletjes je om de oren vliegen. Gelukkig zorgen wij met ons team voor wat Rotterdamse invloeden in de straat. 😊

Uit onderzoek blijkt dat dit het drukst bezochte stukje weg van Zuid-Holland is. Te gek! Als je naar de IKEA rijdt, zie je links ons kantoor met ons logo op de gevel. Niet te missen!

We zitten in een verzamelgebouw op een groot industrieterrein, midden tussen veel van onze klanten. Handig om ze zo nu en dan op te zoeken. Ook zijn we vanaf hier binnen 2 minuten al in de Waalhaven. Superfijn en centraal dus.

Het hele team van Barendrecht is geboren en getogen in de haven en samen hebben we meer dan 65 jaar werkervaring opgedaan in de scheepvaart en logistiek. We zijn werkzaam geweest als expediteurs, accountmanagers, douanedeclaranten en in de maritieme sector. We hebben dan ook een groot netwerk in en rondom Rotterdam. We zijn dan ook heel blij dat we dagelijks mensen naar nieuwe uitdagingen mogen bemiddelen in deze regio.
Ons werkgebied vanuit Barendrecht strekt zich uit van Rotterdam tot aan Eindhoven. Bel ons 06-28070355. Meer weten over ons? Of ben je benieuwd naar onze locatie in Hoofddorp

 
Een foto van een nieuw kantoorpand met een gloednieuw logo op de gevel. Mensen zijn bezig met klussen, zoals het sausen van muren en het plaatsen van houten panelen. Een spreekkamer met glazen wand wordt voorbereid voor gebruik.
TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Maak kennis met de teamplayers
op locatie barendrecht

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken!