Bekijk vacatures

Over ons

Wij zijn Logistics United B.V.

Een groep gepassioneerde aanpakkers die carrière hebben gemaakt in de scheepvaart transport en logistiek. Wij hebben koers uitgezet om zoveel mogelijk aanpakkers te matchen met aantoonbare uitdagers in deze branche. We hebben passie voor de havenlogistiek en we helpen graag mensen. Waar de wereld draait op de logistiek, draait de logistiek om de juiste aanpakker op de juiste uitdaging. En daar maken wij ons graag hard voor.

Inclusie en diversiteit

Geboren en getogen in het Rotterdamse en toegankelijk voor iedereen. We zijn een inclusieve organisatie en maken zo goed mogelijk gebruik van de diverse talenten en vermogens op de arbeidsmarkt. Binnen onze organisatie komen alle (toekomstige) werknemers, kandidaten en werkgevers tot hun recht, ongeacht hun leeftijd, levensfase, functieverblijfsduur, geslacht of herkomst. Iedereen wordt door ons gerespecteerd. 

In totaal hebben we meer dan 60 jaar werkervaring opgedaan in de scheepvaart en transport. En daar zijn we trots op! We zijn dan ook opgevoed met een service gerichte en proactieve instelling wat ons dagelijks helpt om ons werk goed te doen. We zijn enorm trots dat we zoveel ervaren aanpakkers met aantoonbare uitdagers mogen matchen.

We zijn onszelf, gepassioneerde aanpakkers met ervaring in de logistiek.

 

Een groep gepassioneerde aanpakkers

We werken voor aantoonbare bedrijven en we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van logistiek, sales, forwarding, douane, transport en veiligheid. We houden ons scherp door het volgen van cursussen en trainingen en daarbij zijn we op veel netwerkdagen en beurzen te vinden. We kennen de markt, en goed ook.

Een kennismaking met ons voelt goed. We maken graag tijd vrij om een goed gesprek te voeren om samen te ontdekken wat de echte behoeften is. Wanneer je op zoek bent naar een passende uitdaging of een nieuwe medewerker, is het van essentieel belang, dat je met een gesprekspartner aan tafel komt die jou begrijpt. Iemand waarmee je kan levelen op persoonlijk vlak maar ook iemand die dezelfde taal spreekt als het om inhoudelijke zaken gaat.

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

our team

Word jij onze
nieuwe collega?

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken!