Bekijk vacatures

ZOEK JE COLLEGA’S?

Over ons

In de huidige arbeidsmarkt is het moeilijk om bekwame nieuwe medewerkers te vinden en te behouden. Kandidaten zijn schaars, en millennials hebben andere wensen dan vroeger. Logistics United helpt werkgevers om deze uitdagingen te overwinnen.

Logistics United is een gespecialiseerd wervingsbureau voor de logistieke sector. Het bedrijf heeft een team van ervaren recruiters die de markt en de behoeften van werkgevers en kandidaten kennen. Alle recruiters zijn zelf werkzaam geweest in de sector logistiek waardoor ze dezelfde taal spreken als de kandidaat en werkgever.

Waarom ons?

We hebben een persoonlijke en servicegerichte aanpak naar onze aanpakkers en uitdagers. Daarbij spreken we dezelfde taal en kunnen we met een paar steekwoorden al goed inschatten waar de behoeften liggen van een aanpakker of uitdager. Doordat we meer dan 60 jaar ervaring hebben in havenlogistiek hebben we hierin een groot netwerk kunnen opbouwen. We kunnen daarom snel schakelen. Ook denken we graag mee met onze opdrachtgevers als het gaat om deze investering van het werven van nieuwe medewerkers. Daarnaast zijn wij SNA en NBBU gecertificeerd.

Onze diensten

Werving & selectie

Executive search

Detachering

Interim en projecten

Trainingen logistiek

Recruitment online marketing

Wat is onze achtergrond?

We zijn een groep gepassioneerde aanpakkers die zelf ook carrière hebben gemaakt in de scheepvaart transport en logistiek. We hebben koers uitgezet om zoveel mogelijk aanpakkers te matchen met aantoonbare uitdagers in deze branche. We hebben passie voor de havenlogistiek en we helpen graag mensen. Waar de wereld draait op de logistiek, draait de logistiek om de juiste aanpakker op de juiste uitdaging. En daar maken wij ons graag hard voor.

We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van logistiek, sales, forwarding, douane, transport en veiligheid. We houden ons scherp door het volgen van cursussen en trainingen en daarbij zijn we op veel netwerkdagen en beurzen te vinden. We kennen de markt, en goed ook. In totaal hebben we meer dan 60 jaar werkervaring opgedaan in de scheepvaart en transport. En daar zijn we trots op!

Jan Willem van Triet
Jan Willem van Triet
2024-04-09
Erg mooie ervaring met deze club. Heel prettig en relaxed gesprek gehad en men heeft goed geluisterd wat ik zoek. Met job tot gevolg wrlke precies is wat ik zoek. Ik raad deze club aan bij een ieder die een baan in de logistiek zoekt.
Bradley Dikmoet
Bradley Dikmoet
2024-03-21
Ze luisteren echt naar je behoeften en tonen empathie en doorzettingsvermogen om je naar de juiste baan te leiden. Hun professionaliteit en toewijding hebben mijn zoektocht naar werk aanzienlijk vergemakkelijkt. Ik beveel ze van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner in zijn of haar carrière.
Alejandro VP
Alejandro VP
2024-03-04
Ik ben persoonlijk en professioneel behandeld door het team van Logistics United. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een baan in de logistieke wereld. Ik wil Louise en het hele team bedanken!
Ton Amama
Ton Amama
2024-03-03
Vanaf het 1e moment had ik een heel goed gevoel bij Logistics United. Patrick is zeer nauwkeurig en professioneel in zijn werkwijze en heeft mij een geweldige baan bezorgd bij De Vrij Logistics. Patrick, ontzettend bedankt voor je enorme inzet en alles wat je voor mij hebt gedaan
Carmen Fuentes
Carmen Fuentes
2024-02-29
Ik ben uitermate tevreden met de service van Louise. Haar vriendelijkheid en professionaliteit hebben het verschil gemaakt in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Wat echt opviel, was het charmante gebaar van het sturen van een felicitatiekaart voor mijn nieuwe functie - een detail dat haar zorg en persoonlijke aandacht benadrukt. Gedurende het hele proces was ze altijd bereikbaar, of het nu via WhatsApp of telefonisch was, wat het gevoel gaf van een constante ondersteuning. Kortom, haar dienstverlening heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik ben haar enorm dankbaar voor haar hulp bij het vinden van mijn nieuwe baan. Absoluut een aanrader!
Tom Wisse
Tom Wisse
2024-02-05
Kennis van logistiek
Stijn Cornel
Stijn Cornel
2024-01-18
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb jij juist een uitdaging voor hen? Dan moet je absoluut bij deze toppers zijn.
Rutger Vogelezang
Rutger Vogelezang
2023-12-31
Wat een toppers deze gasten! Ze hebben mij ontzettend goed geholpen met het vinden van de juiste baan.
Rob Schrooyen
Rob Schrooyen
2023-12-18
Super fijn contact en men heeft me prima geholpen! Aanrader!

Wie zijn onze opdrachtgevers?

We werken voor aantoonbare bedrijven in de transport, scheepvaart, logistiek, productie, chemie en veiligheid. We kiezen onze opdrachtgevers zorgvuldig uit. We verlangen een goede sfeer, doorgroeimogelijkheden, gezonde cijfers en vooral goed werkgeversschap. We bemiddelen disciplines zoals:

Welke disciplines bemiddelen we naar nieuwe uitdagingen?

Iedereen, in elke laag, die werkzaam zijn bij logistieke werkgevers en/of logistiek gerelateerde bedrijven. Denk hierbij aan disciplines zoals:

Succesvolle verhalen!

Ontdek hoe onze oplossingen bedrijven helpen de juiste mensen aan te trekken

Samenwerken

Alles valt en staat met een goede binding tussen ons en onze opdrachtgevers. Wij kiezen onze opdrachtgevers dan ook zorgvuldig uit en willen onze opdrachtgevers ook goed leren kennen.