Bekijk vacatures

ZOEK JE COLLEGA’S?

Over ons

In de huidige arbeidsmarkt is het moeilijk om bekwame nieuwe medewerkers te vinden en te behouden. Kandidaten zijn schaars, en millennials hebben andere wensen dan vroeger. Logistics United helpt werkgevers om deze uitdagingen te overwinnen.

Logistics United is een gespecialiseerd wervingsbureau voor de logistieke sector. Het bedrijf heeft een team van ervaren recruiters die de markt en de behoeften van werkgevers en kandidaten kennen. Alle recruiters zijn zelf werkzaam geweest in de sector logistiek waardoor ze dezelfde taal spreken als de kandidaat en werkgever.

Waarom ons?

We hebben een persoonlijke en servicegerichte aanpak naar onze aanpakkers en uitdagers. Daarbij spreken we dezelfde taal en kunnen we met een paar steekwoorden al goed inschatten waar de behoeften liggen van een aanpakker of uitdager. Doordat we meer dan 60 jaar ervaring hebben in havenlogistiek hebben we hierin een groot netwerk kunnen opbouwen. We kunnen daarom snel schakelen. Ook denken we graag mee met onze opdrachtgevers als het gaat om deze investering van het werven van nieuwe medewerkers. Daarnaast zijn wij SNA en NBBU gecertificeerd.

Onze diensten

Werving & selectie

Executive search

Detachering

Interim en projecten

Trainingen logistiek

Recruitment online marketing

Wat is onze achtergrond?

We zijn een groep gepassioneerde aanpakkers die zelf ook carrière hebben gemaakt in de scheepvaart transport en logistiek. We hebben koers uitgezet om zoveel mogelijk aanpakkers te matchen met aantoonbare uitdagers in deze branche. We hebben passie voor de havenlogistiek en we helpen graag mensen. Waar de wereld draait op de logistiek, draait de logistiek om de juiste aanpakker op de juiste uitdaging. En daar maken wij ons graag hard voor.

We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van logistiek, sales, forwarding, douane, transport en veiligheid. We houden ons scherp door het volgen van cursussen en trainingen en daarbij zijn we op veel netwerkdagen en beurzen te vinden. We kennen de markt, en goed ook. In totaal hebben we meer dan 60 jaar werkervaring opgedaan in de scheepvaart en transport. En daar zijn we trots op!

Wie zijn onze opdrachtgevers?

We werken voor aantoonbare bedrijven in de transport, scheepvaart, logistiek, productie, chemie en veiligheid. We kiezen onze opdrachtgevers zorgvuldig uit. We verlangen een goede sfeer, doorgroeimogelijkheden, gezonde cijfers en vooral goed werkgeversschap. We bemiddelen disciplines zoals:

Welke disciplines bemiddelen we naar nieuwe uitdagingen?

Iedereen, in elke laag, die werkzaam zijn bij logistieke werkgevers en/of logistiek gerelateerde bedrijven. Denk hierbij aan disciplines zoals:

Samenwerken

Alles valt en staat met een goede binding tussen ons en onze opdrachtgevers. Wij kiezen onze opdrachtgevers dan ook zorgvuldig uit en willen onze opdrachtgevers ook goed leren kennen.