Bekijk vacatures

Mijlpaaltje ‘nieuw kantoor’

Een foto van een nieuw kantoorpand met een gloednieuw logo op de gevel. Mensen zijn bezig met klussen, zoals het sausen van muren en het plaatsen van houten panelen. Een spreekkamer met glazen wand wordt voorbereid voor gebruik.

Een nieuw en groter kantoor met logo op de gevel. Opvallend genoeg? 🙂 IKEA eat your heart out! Ik mocht ‘de eerste steen’ leggen van ons logo op de gevel. Heel leuk!  En hoog..

Nieuw kantoor lLgistics United
Onno Schreur plaatst logo nieuw kantoor Logistics United

1 mei

We hebben de sleutel in ontvangst genomen van ons nieuwe kantoor in Barendrecht op de Stockholm 16. Een nieuw hoofdstuk, een nieuwe omgeving. Superleuk.

3 mei

Op dit moment zijn we volle bak bezig met klussen. Veel werkzaamheden pakken we zelf op. Zoals het sausen van de muren, het schilderen van de kozijnen, plaatsen van houten panelen en meer. Stukje teambuilding en stiekem is het erg leuk en gezellig. Vrienden en familie helpen ons ook mee.

Aankomend weekend wordt de vloer gelegd en later in mei zal de glazenwand worden geplaatst voor de spreekkamer. Dit wordt een spreekkamer waar je geweest moet zijn in je logistieke carrière.  Een spreekkamer vol mooie kansen en mogelijkheden. Ook worden volgende week de bureaus en kasten geleverd die we dan in elkaar kunnen zetten. We kijken er enorm naar uit dat het straks af is.

En dan ben je uiteraard van harte welkom voor een bakkie!

Kan ik je helpen?

Wij vertellen je graag alles over onze diensten. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken!