Bekijk vacatures

Hoe duurzaam is jullie logistieke organisatie?

Deze blog bespreekt de kernprincipes van duurzame logistiek, waaronder milieuvriendelijke transportmiddelen, energiezuinige gebouwen en afvalreductie. Het benadrukt hoe deze maatregelen niet alleen het milieu ten goede komen, maar ook kostenbesparingen en een positief imago voor bedrijven opleveren. Door samen te werken aan duurzaamheid, kunnen we een grote impact maken. Bezoek onze website voor meer informatie en vacatures bij duurzame werkgevers.

Mijlpaaltje ‘nieuw kantoor’

Een foto van een nieuw kantoorpand met een gloednieuw logo op de gevel. Mensen zijn bezig met klussen, zoals het sausen van muren en het plaatsen van houten panelen. Een spreekkamer met glazen wand wordt voorbereid voor gebruik.

Logistics United viert de opening van een nieuw kantoor in Barendrecht, waarbij de schrijver enthousiast is over de voortgang van de kluswerkzaamheden, zoals het schilderen van muren en het inrichten van een spreekkamer. Ze nodigen anderen uit om langs te komen voor een kop koffie zodra het kantoor volledig operationeel is.