Bekijk vacatures

2e padeltoernooi “De Padellerie”

Dit jaar kozen we voor een andere club, met de voorkeur om binnen te spelen en opnieuw met gezellige horeca erbij. We kwamen uit bij de Padelclub in Rotterdam Terbregge. En dat bleek een goede keus te zijn! Wat een toplocatie! Met maar liefst 6 Padelbanen en geweldige horeca erbij. We maakten gebruik van 3 banen voor ons toernooi. In ons gezelschap hadden we beginners, gemiddelde spelers en ervaren spelers. Opnieuw nam Patrick Kraanen de verantwoordelijkheid op zich om iedereen op dezelfde niveaus in te delen. Perfect ingedeeld, moet ik zeggen.

Clinic

Op baan 1 werd het eerste uur een clinic gehouden voor de nieuwkomers, terwijl op de andere banen de wedstrijden van start gingen. Het was opnieuw genieten. We zagen mensen over de banen vliegen, enkels zien verzwikken en er werden smashes uitgedeeld waar Nadal nog wat van zou kunnen leren. Tussendoor werden er lekker biertjes en wijntjes gedronken. Met de kaassouflés nog in de mond, stonden sommige mensen de wedstrijden van hun leven te spelen. Heerlijk!

Finale

Uiteindelijk werd de finale gespeeld door André Barkowsky met Peter Paul Havermans tegen Kevin de Kwant en Maikel Storm.

Support

Naast de spelers hebben we ook genoten van het gezelschap dat anderen kwam supporten. Niets is leuker dan spelen met toeschouwers erbij. Daar zijn we blij mee! Tijdens de borrel konden we ook nog genieten van een grote, lekkere taart gesponsord door Kees van KCS Bakery in Rhoon in Rhoon en werden er schitterende actiefoto’s gemaakt door Peter van Geest.

Regelmatig werden we verrast door nieuwkomers die bijna alle ballen raak sloegen, maar ook door ervaren spelers die er werkelijk niets van bakten. In het laatste geval heb ik het vooral over mezelf. Al met al kijken we terug op een mooie avond. Contacten zijn gelegd en er zijn mensen met prijzen naar huis gegaan. Er is gestreden om de eerste plek en twee mensen hebben de eerste prijs weten te bemachtigen. Wil je weten wie? Lees dan snel verder:

Kan ik je helpen?

Wij vertellen je graag alles over onze diensten. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.
1e prijs

Kevin de Kwant en Maikel Storm

2e prijs

André Barkowsky en Peter Paul Havermans

Beste nieuwkomer

Maxens Bonte

Beste nieuwkomer

Miriam Blankenstejn 

Wij zijn trots op iedereen die heeft deelgenomen en is langsgekomen. Nu zijn we nog meer gemotiveerd om het volgend jaar weer te organiseren. Super goed gedaan allen en wij kijken uit naar het volgend toernooi. Ook deelnemen? Inschrijven doe je via www.padellerie.nl

Meer foto’s bekijken? www.padellerie.nl

Deelnemers

Het resultaat

Een leuk gezelschap dat elkaar door middel van Padel elkaar nu sneller en beter weet te vinden als het om zakelijk en sportief contact gaat. Ben je er volgende keer ook bij? Volg de bedrijfspagina van Logistics United. of stuur ons een bericht.

Kan ik je helpen?

Wij vertellen je graag alles over onze diensten. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken!