Bekijk vacatures

Alle vacatures in Customer service

Andere vak­gebieden

Wil je je wensen liever persoonlijk toelichten?

Wij gaan graag het gesprek met je aan om te zien welke uitdaging het beste bij je past.

Customer Service Vacatures in de Logistieke Sector

Welkom bij Logistics United, wij geloven dat klantenservice de sleutel is tot succes in de logistieke wereld. Als recruiters in de logistieke sector zijn we op altijd zoek naar getalenteerde en gepassioneerde professionals om de customer serviceteams van onze klanten te versterken.

Als jij de persoon bent die altijd streeft naar uitmuntendheid in klantenservice en een passie heeft voor logistiek, dan willen we graag met je praten. Kijk ook eens naar onze customer service vacatures.

Wat maakt de rol van customer service in de logistieke sector nu zo boeiend en cruciaal? We nemen je hier graag in mee. We houden het kort, beloofd.

  • Directe invloed op klanttevredenheid
  • Dynamiek van de logistieke omgeving
  • Collaboratie met diverse teams zoals planning, sales, operatie en meer
  • Oplossen van uitdagingen en complexiteit
  • Bijdrage aan effectieve logistiek
  • Klantgerichtheid en een hele goede service

 

In de logistiek staat klantgerichtheid altijd voorop. Geen dag is hetzelfde want er gebeurt altijd wel iets. Een zeeschip dat in Suezkanaal vastligt, of een vrachtwagen die een lekke band heeft of een productie die stil staat. Customerservicemedewerkers streven voortdurend naar de perfecte service, wat essentieel is voor het opbouwen van sterke klantrelaties. Goede en duidelijke communicatie is hierin ook van belang. Vaak ook in de Engelse taal.

It’s all about the money

Wat betreft salarissen in de customer service ­in de logistiek, deze kunnen variëren afhankelijk van ervaringsniveau en locatie. Over het algemeen kunnen starters een salaris verwachten dat ligt tussen €2300 en €2800 euro per m­­aand, terwijl ervaren medewerkers kunnen streven naar een salaris tussen €3000 en €4000 per maand. De exacte bedragen kunnen variëren en zijn afhankelijk van bedrijfsbeleid, ervaring en lokale marktomstandigheden.

Opleidingsmogelijkheden

De verwachting in dit vak is dat je een MBO-diploma niveau 4 of een HBO-diploma op zak hebt. Via diverse online aanbieders kan je snelle trainingen of cursussen volgen Je zou ook eens kunnen kijken op www.forwarders-academy.com Zij bieden cursussen aan voor logistiek medewerkers en startende forwarders. Meer weten? We vertellen je hier graag meer over. ­­