Bekijk vacatures

Jelle

Bon

Recruiter voor starters in logistiek

Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Jelle Bon en ik ben recruiter voor de starters binnen de logistiek. Ik ben zelf ook student aan de opleiding logistics management op de Hogeschool Rotterdam. Ik woon samen met mijn vriendin in Monster en ik ga graag naar de sportschool. Voelt altijd weer goed als ik geweest ben. Herkenbaar? 

Voorheen was ik altijd te vinden in het zwembad. Elke ochtend om 6 uur het water in om 4 km te zwemmen en mijn PR te verbreken. Tegenwoordig combineer ik het zwemmen met fitness. Sportzwemmen kan ik eigenlijk wel vergelijken met mijn studie HBO supply chain en mijn werk als recruiter.

In recruitment, supply chain en sportzwemmen draait alles om strategie, optimalisatie en teamwork. Of ik nu kandidaten help met het vinden van een passende baan, goederen moet leveren of mijn persoonlijke zwemrecord verbreek, het komt allemaal neer op slim plannen en hard werken. Kortom, ik kan je dus helpen met het vinden van de juiste mensen of uitdaging,  spullen of zwembanen 🙂 wat je ook nodig hebt! Ik ben er voor jou.

Mijn kennis ligt binnen de supply chain. Ik heb hier een echte passie voor door de vele schakels binnen deze keten. Ik ken inmiddels ook al aardig wat bedrijven die regelmatig toffe rollen open hebben staan voor starters. Ik heb hier een echte passie voor door de vele schakels binnen deze keten. 

Ben je dus op zoek naar een passende job of medewerker? Ik kom graag met je in contact. Bel me gerust op 06-26990453.

Jelle Bon
TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Maak kennis met
de andere teamplayers

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken!