Bekijk vacatures

locatie

rhoon

In het schitterende Rhoon zitten we met ons kantoor op de Spui. We zitten in een verzamelgebouw in het hoekje van de dijk en kijken hieruit op de haven en de natuur. De rust van een dorp maar toch binnen 2 minuten in de Waalhaven. Vanuit hier werven we voor onze opdrachtgevers nieuwe medewerkers/collega’s.

We eten regelmatig bij restaurant Abel aan het water en ook maken we gretig gebruik van de heerlijke broodjes van Solfood. Die zit 8 minuten lopen bij ons vandaan. Dodelijk 🙂 Wat ook erg fijn is, is dat onze bakker Kees 100 meter bij ons vandaan zit. Hij maakt onze taarten en andere lekkernijen voor onze kandidaten en relaties. Nu lijkt het net alsof we onze focus bij eten hebben liggen. Dat klopt ook :), we houden van eten maar onze passie ligt in de haven van Rotterdam. De grote kranen en zeeschepen, de industrie. Machtig mooi! 

Heel team Rhoon is geboren en getogen in de haven en samen hebben we meer dan 65 jaar werkervaring opgedaan in de logistiek. We zijn werkzaam geweest als expediteurs, accountmanagers, douanedeclaranten en in de maritiem. We hebben dan ook een groot netwerk in en rondom Rotterdam. We zijn dan ook heel blij dat we dagelijks mensen naar nieuwe uitdagingen mogen bemiddelen in deze regio.

Ons werkgebied vanuit Rhoon gaat van Rotterdam tot aan Eindhoven. Bel ons 06-28070355. Meer weten over ons? Of ben je benieuwd naar onze locatie in Hoofddorp

 
TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Maak kennis met de teamplayers
op locatie Rhoon

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken!