Bekijk vacatures

Ons eerste padeltoernooi‘De Padellerie’

Vrijdag 24 maart 13:00 uur. De Padellerie is aan! De muziek staat aan en de eerste deelnemers druppelen binnen in de oh zo leuke kantine van de vereniging LTC Rhoon. De broodjes stonden klaar en bij de bar konden mensen hun drankjes bestellen. En ja, ook om 1300 werd er al bier getapt. :) Naast de goede zorgen vanuit de club is het ook dé perfecte locatie voor een padeltoernooi omdat je vanaf de bar gezien perfect zicht hebt op 3 nieuwe padelbanen.

Heel de week was het regenachtig en zaten Patrick en Onno met geknepen billen op kantoor. ‘Het zou toch hopelijk wel droog blijven?’ NOU EN OF! Wat een klepperweertje hadden we toch, zon, zon en nog eens zon.

14:00 uur

Patrick en Onno trappen af met een klein bedankje voor de opkomst van alle mensen. Vervolgens werden de deelnemers ingedeeld en konden de wedstrijden beginnen. Voor de beginners was er ook een clinic die werd verzorgd door Glenn. Een fenomeen als het gaat om Padellen in de Albrandswaard.

We konden alle drie de banen gebruiken en iedereen speelde voor zichzelf. Gezien er circa 24 deelnemers meededen werden er elke keer partijtjes van circa 20 minuten gespeeld. Het was geweldig te zien dat veel spelers elkaar op gelijk niveau konden uitdagen. Ook was het werkelijk waar genieten om sommige deelnemers te zien zwoegen. :)

Ondertussen was het een in en uitloop van relaties van Logistics United B.V. die een drankje kwamen doen. Gezellig!

16:00 uur

De spanning was om te snijden, alle punten werden opgeteld en de prijzen konden worden uitgereikt. Om stoom af te blazen werden er lekker wat biertjes gedronken en gingen er schalen met snacks rond. De tijd was daar, de winnaars werden bekend gemaakt:

Kan ik je helpen?

Wij vertellen je graag alles over onze diensten. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.
1e prijs

Wim Molendijk – winnaar van een hotelovernachting bij Boetiekhotel AZUL in Goedereede.

2e prijs

Henri Lathouwers – winnaar van een professionele zakelijke fotoshoot door Peter van Geest Fotografie

3e prijs

Tim Herkenraad – winnaar van de beste taart van de Rotterdamse haven. De enige echte leeuwentaart van
Logistics United BV.

Beste nieuwkomer

Pascal de La Fonteijne – winnaar van ons Nike hardloopjack

Wij zijn trots op iedereen die heeft deelgenomen en is langsgekomen. Nu zijn we nog meer gemotiveerd om het volgend jaar weer te organiseren. Super goed gedaan allen en wij kijken uit naar het volgend toernooi. Ook deelnemen? Inschrijven doe je via www.padellerie.nl

Meer foto’s bekijken? www.padellerie.nl

Deelnemers

Het resultaat

Een leuk gezelschap dat elkaar door middel van Padel elkaar nu sneller en beter weet te vinden als het om zakelijk en sportief contact gaat. Volgend jaar weer! www.padellerie.nl

Kan ik je helpen?

Wij vertellen je graag alles over onze diensten. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken!