Bekijk vacatures

vacatures

Wil je je wensen liever persoonlijk toelichten?

Wij gaan graag het gesprek met je aan om te zien welke uitdaging het beste bij je past.

Jan Willem van Triet
Jan Willem van Triet
2024-04-09
Erg mooie ervaring met deze club. Heel prettig en relaxed gesprek gehad en men heeft goed geluisterd wat ik zoek. Met job tot gevolg wrlke precies is wat ik zoek. Ik raad deze club aan bij een ieder die een baan in de logistiek zoekt.
Bradley Dikmoet
Bradley Dikmoet
2024-03-21
Ze luisteren echt naar je behoeften en tonen empathie en doorzettingsvermogen om je naar de juiste baan te leiden. Hun professionaliteit en toewijding hebben mijn zoektocht naar werk aanzienlijk vergemakkelijkt. Ik beveel ze van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner in zijn of haar carrière.
Alejandro VP
Alejandro VP
2024-03-04
Ik ben persoonlijk en professioneel behandeld door het team van Logistics United. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een baan in de logistieke wereld. Ik wil Louise en het hele team bedanken!
Ton Amama
Ton Amama
2024-03-03
Vanaf het 1e moment had ik een heel goed gevoel bij Logistics United. Patrick is zeer nauwkeurig en professioneel in zijn werkwijze en heeft mij een geweldige baan bezorgd bij De Vrij Logistics. Patrick, ontzettend bedankt voor je enorme inzet en alles wat je voor mij hebt gedaan
Carmen Fuentes
Carmen Fuentes
2024-02-29
Ik ben uitermate tevreden met de service van Louise. Haar vriendelijkheid en professionaliteit hebben het verschil gemaakt in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Wat echt opviel, was het charmante gebaar van het sturen van een felicitatiekaart voor mijn nieuwe functie - een detail dat haar zorg en persoonlijke aandacht benadrukt. Gedurende het hele proces was ze altijd bereikbaar, of het nu via WhatsApp of telefonisch was, wat het gevoel gaf van een constante ondersteuning. Kortom, haar dienstverlening heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik ben haar enorm dankbaar voor haar hulp bij het vinden van mijn nieuwe baan. Absoluut een aanrader!
Tom Wisse
Tom Wisse
2024-02-05
Kennis van logistiek
Stijn Cornel
Stijn Cornel
2024-01-18
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb jij juist een uitdaging voor hen? Dan moet je absoluut bij deze toppers zijn.
Rutger Vogelezang
Rutger Vogelezang
2023-12-31
Wat een toppers deze gasten! Ze hebben mij ontzettend goed geholpen met het vinden van de juiste baan.
Rob Schrooyen
Rob Schrooyen
2023-12-18
Super fijn contact en men heeft me prima geholpen! Aanrader!