Bekijk vacatures

Werving & selectie

Logistieke vacatures snel en succesvol invullen?

Wij zijn wervings- en selectiespecialisten voor de logistieke branche.Met onze innovatieve aanpak, persoonlijke aandacht en duurzame relatieopbouw vinden we de beste kandidaten voor jouw bedrijf.

Logistiek is een complexe branche. Omdat onze recruiters zelf jaren werkzaam zijn geweest in de logistiek, weten we snel te achterhalen waar jullie behoefte aan hebben en welke kandidaat het beste zou passen.

De kracht van onze aanpak

De kracht van onze aanpak is dat wij ons richten op een specifieke branche, namelijk de logistieke branche. De logistiek is voor ons een belangrijk onderdeel in ons werk omdat we hier zelf onze carrières in hebben opgebouwd. We hebben een passie voor het vak. 

Daarnaast hebben we een innovatieve aanpak, waarbij we gebruik maken van geavanceerde technologieën en marketingtools. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt de juiste kandidaten voor jouw bedrijf te vinden.

Ten slotte hechten we veel belang aan persoonlijke aandacht en duurzame relatieopbouw. Dit zorgt ervoor dat we de kandidaten en opdrachtgevers goed kennen, waardoor we de duurzame matches kunnen maken. Al deze elementen samen vormen de kracht van onze aanpak. Het is een aanpak die gericht is op kwaliteit, binding en duurzaam resultaat.

Werving en selectie door logistics united betekent:

Neem direct contact op

Versterking nodig? Laat ons weten wat je zoekt, dan komen wij met een voorstel op maat. Liever direct met Patrick spreken? Bel dan naar 06 10 69 83 31

Overige diensten

Executive search

Detachering

Interim en projecten

Trainingen logistiek

Recruitment online marketing